Leveren van kwaliteitsmaterialen Snelle, just in time levering Een goede klantenservice Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Uw beursstand is uitstraling van uw bedrijf of activiteit op de beurs. Deze perfect inrichten is hem laten aansluiten op uw huisstijl en uw doel publiek. Opvallen met uw beursstand tussen al de andere standen verzekert het succes van uw inspanning op de beurs. Wat doe je daarvoor?

Bedenk iets dat eruit springt.

Uiteraard is het de bedoeling uw bezoeker iets te laten laten zien? Meestal wil je zoveel mogelijk laten zien, maar dit kan ook soms verkeerd zijn waardoor het  er rommelig gaat uit zien en waardoor je dan niet bereikt wat je voor ogen had. Breng accenten en focus aan op uw beursstand, heb je veel artikelen of diensten die je wil laten zien, werk dan beter met kleuren, valt het gamma mee, dan zou het misschien beter zijn volume in de stand te pushen door shoots van afbeeldingen en slogans.

Een goeie tip van onze ervaringen:“Best gebruik maken van eigen producten in je stand als dit kan. Bijvoorbeeld een vloertapijt van spijkerbroeken, of een balie van fruitkisten of andere lege houten kratten”

Licht uit – Spot aan!

Zorg ervoor dat je een goed verlichte stand hebt want die springt eruit, verlichting creërt sowieso sfeer en geeft op hetgeen wat je wil laten zien een professionele uitstraling. Maak het niet rommelig maar denk goed na over wat allemaal past bij de inrichting van je beursstand. Gebruik genoeg verlichting om jouw thema's in de pitcher te plaatsen..

Inrichting beursstand 4m2 

De tussenstanden zijn  het goedkoopst, maar ook niet de makkelijkste om uw  boodschap goed zichtbaar te hebben in het gangpad, gebruik daarom misschieneen folderdisplay om mensen hun aandacht te trekken of een beachflag. Uw beursbalie kan je gebruiken als opslagruimte.
 
Voorstel bijvoorbeeld te gebruiken
€ 8,95
€ 76,52
€ 343,18
(excl. BTW)

Inrichting beursstand  6m2 

Maximaliseer steeds je zichtbaarheid, door bijvoorbeeld een beachflag tegen het  gangpad te plaatsen. Een brochure- of displayhouder houder achterin je stand te plaatsen, dit  nodigt en trekt de aandacht bij de bezoeker om uw stand binnen te komen . 
 
Voorstel artikelen opbouw stand
€ 99,25
€ 131,69
€ 21,95
€ 488,02
(excl. BTW)

Inrichting beursstand 12 m2

Een demostand inrichten is niet eenvoudig, want dit is hier de bedoeling om uw bezoekers en uw je klanten goed te informeren omtrent uw diensten of products. Bij gebruik van schermen of een computer plaats je deze best op een centrale plaats binnen uw stand.. Ook plaats je hier best direct uw info folders of brochures aan het passage traject, dit nodigt uw potentiëlen uit om even te stoppen en binnen te komen.
 
Mogelijkheden en eventueel voorstel artikelen
€ 945,56
(excl. BTW)

Inrichting beursstand 16 m2 

Netwerkstand daarvoor gebruik je best een hoekstand, deze  is perfect omdat je hem van twee kanten kunt benaderen, en maakt het praten met voorbijkomende klanten of nieuwe potentëlen eenvoudiger.
 
Voorstel wat allemaal nodig bijvoorbeeld
€ 1148,57
(excl. BTW)

Inrichten beursstand 18 m2 

Hier heb je nog meer mogelijkheden om eventueel bijvoorbeeld een L-banner te gebruiken om uw stand in tweeën op te delen. Zo kan  je de helft van uw stand gebruiken voor productdemo’s, en de andere helft om te netwerken.
 
Voorstel mogelijkheden opbouw en inrichting stand
€ 311,20
€ 99,25
€ 104,05
€ 1274,95
(excl. BTW)

Inrichten beursstand 24 m2 

Grote stand geeft meer mogelijkheden om meer op te vallen met bijvoorbeeld kubussen van Re-board om je artikelen of diensten uit te stallen. Durf iets wat een goed huiselijk gevoel weergeeft, de ruimte is er en de mogelijkheden ook, de juiste combinatie nog en dan zijn we er.
 
Boodschappenlijstje
€ 13,95
€ 506,00
€ 1017,24
(excl. BTW)