Leveren van kwaliteitsmaterialen Snelle, just in time levering Een goede klantenservice Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
Overzicht van alle snijtechnieken en cutcontouren Snijlijnen en andere opties van Reboard Wat je moet weten over witprint Dubbelzijdige panelen en borden met cutcontour Boorgaten in jouw ontwerp La division d'une conception

Wil je boorgaten in je bestand dan kun je dit op twee manieren doen. 

  1. Via de Upload

Tijdens het bestellen kies je ervoor om de Upload er boorgaten in te laten zetten. Er zijn 2 standaard mogelijkheden: in elke hoek of in de bovenhoeken. De grootte van de boorgaten en de gewenste afstand tot de rand kun je zelf invullen. 

Grootte boorgat
Minimale diameter van het boorgat is 4,1 mm. Kies je voor afstandhouders, dan geldt een diameter van 10 mm per boorgat. Bij zuignappen is dat 5 mm.

Afstand van de rand
De hartmaat is de afstand van de rand van het materiaal tot het centrale punt van het boorgat. Kies je bijvoorbeeld voor een hartmaat van 2 cm. Dan staat het middelste punt van je boorgat precies 2 cm uit de kant. 

2. In bestand aangegeven.
Wil je zelf de positie van de boorgaten in jouw bestand bepalen? Maak in dat geval een rond vector contour aan met als lijnkleur 'Cutcontour' (net als bij cutcontour).

Houd rekening met het volgende:

  • De minimale diameter van het boorgat is 4,1 mm. Kies je voor afstandhouders, dan geldt een diameter van 10 mm per boorgat. Bij zuignappen is dat 5 mm.
  • Geef het boorgat géén vulkleur mee.