Leveren van kwaliteitsmaterialen Snelle, just in time levering Een goede klantenservice Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
Het opmaken van bestanden Het maken van een cutcontour in 3 stappen Afloop voor afwerking in bestanden De beste resolutie voor het beste resultaat Aanleveren stickers op rol en op vel

Voor alle afwerkingen op mijn-reclame.be geldt: 10 mm afloop rondom. 

De uitzonderingen zijn template-bestanden, Makelaarsborden en Canvasdoeken. Voor Makelaarsborden geldt een afwijkende afloop van 2 mm rondom.
Ook voor Canvasdoeken geldt een afloop die afwijkt: bij frames met een dikte van 18mm is de afloop 30mm, bij een dikte van 38mm is dit 45mm. Bij template-bestanden wordt de extra ruimte die vrijkomt voor zomen en/of tunnels naar achteren gevouwen.

Houd een extra 10 mm als marge aan binnen het afgewerkte formaat. We raden aan om hier geen belangrijke beelden, logo’s en/of teksten te plaatsen.

Mocht het formaat van jouw geüploade bestand niet overeenkomen met benodigde formaat, dan kun je de optie 'opvullen' toepassen in de Upload. Jouw bestand wordt door de Upload vergroot of verkleind tot het benodigde formaat met de juiste afloop. Tekst en beeld niet in de afloop plaatsen en voorkom dat het bestand uit verhouding wordt getrokken. De rode stippellijn in de voorvertoning geeft het eindformaat van je product weer. Is jouw afbeelding uit verhouding? Pas het bestand dan aan in plaats van 'opvullen' te kiezen.